Jouw coach

Autisme

Bij Coaching Lisse begrijpen we dat elke persoon uniek is en onze benadering is erop gericht om jou te ondersteunen in het omgaan met je gevoelens en emoties van binnenuit. In plaats van te focussen op verandering, richten we ons op het versterken van je vermogen om met je eigen emoties en de uitdagingen van het dagelijks leven om te gaan. Mensen met autisme kunnen soms moeite hebben met emotieregulatie, meltdowns, en zich onbegrepen voelen. Ze kunnen overweldigd raken door binnenkomende informatie en moeite hebben met omschakelen of aanpassen aan veranderingen. Onze aanpak is erop gericht om jou te helpen deze aspecten te begrijpen en te navigeren zonder de essentie van wie je bent te veranderen.

We geloven niet in het 'veranderen' van jou als persoon. In plaats daarvan willen we samen met jou beperkende overtuigingen verkennen en verminderen, waardoor je je vrijer kunt voelen om je eigen pad te bewandelen. Tijdens onze sessies luisteren we naar jouw verhaal en jouw ervaringen. We gebruiken deze inzichten om samen te werken aan manieren die jou helpen beter om te gaan met de wereld om je heen, op een manier die respectvol en bevestigend is voor jouw gevoel van identiteit.

We streven ernaar een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waarin je je gevoelens en uitdagingen kunt delen, en waar we samen kunnen werken aan praktische strategieën die jou ondersteunen in je dagelijks leven. Dit alles gebeurt met het doel jouw welzijn te verbeteren en je te helpen je volledige potentieel te realiseren.

Een duidelijke structuur

De begeleiding voor mensen met autisme volgt een duidelijke structuur, maar er is flexibiliteit om aan te passen aan jouw specifieke behoeften en omstandigheden. Hieronder is de aangepaste structuur uitgelegd:

Deze structuur is bedoeld om jou te ondersteunen bij het navigeren door je dagelijkse leven met een beter begrip van je eigen emoties en gedrag, terwijl we samen werken aan een toekomst waarin je je potentieel kunt maximaliseren. 

We pakken niet alleen de problemen van vandaag aan, maar ook de veranderlijke aard van uitdagingen, waardoor je leert om te gaan met veranderingen.

Van betekenis

Wilt u weten wat Coaching Lisse voor u kan betekenen? Neem gerust contact op.

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.