De begeleiding die past

Individuele begeleiding

Bij Coaching Lisse begrijpen we dat iedereen soms hulp nodig heeft, vooral wanneer je regelmatig uitvalt op werk, vastloopt in sociale contacten, of moeite hebt met het vinden van structuur in je dagelijks leven. Onze individuele begeleiding is speciaal ontworpen voor volwassenen (18+) met een diagnose zoals ADD, ADHD of Autisme, die zich thuis, op het werk, of tijdens hun opleiding overweldigd voelen.

Het kan zijn dat je worstelt met een overvol hoofd, overprikkeling, concentratieproblemen, focusproblemen, of dat je snel afgeleid bent en niet meer weet hoe je ergens aan moet beginnen.

Deze uitdagingen kunnen het moeilijk maken om effectief deel te nemen aan de maatschappij. Daarom bieden wij ondersteuning die afgestemd is op jouw unieke behoeften, zodat je niet alleen leert om te gaan met je uitdagingen, maar ook weer sterk en zelfverzekerd in het leven kunt staan.

Bij ons staat jouw vermogen om weer volledig deel te nemen aan de maatschappij centraal. Wij bieden de tools en begeleiding die je nodig hebt om een gestructureerder leven op te bouwen en jouw potentieel volledig te benutten. Dit alles vanuit de vertrouwde omgeving van je eigen huis, werkplek, of onderwijsinstelling.

Doel van de individuele begeleiding

Vanuit Coaching Lisse wordt onder andere individuele begeleiding geboden. Deze begeleiding is voor mensen (18+) met een diagnose zoals ADD, ADHD en/of Autisme, die thuis, op het werk en/of opleiding vastlopen. 

Doel van de individuele begeleiding is onder andere:

Individuele begeleiding wordt veelal door Gemeenten vergoed vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO).

Van betekenis

Wilt u weten wat Coaching Lisse voor u kan betekenen? Neem gerust contact op.

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.