Traumabegeleiding

Terwijl de één een ingrijpende ervaring snel in zijn of haar leven een plaats kan geven, zal de ander langere tijd nodig hebben om een incident te verwerken.

De ene persoon pakt snel de draad weer op en heeft geen last van mentale en/of fysieke veranderingen, de ander houdt bijvoorbeeld het gevoel van onveiligheid, alertheid, wantrouwen, wordt snel geïrriteerd, krijgt last van slaapproblemen en/of nachtmerries, huilbuien, eetproblemen, woede, schuldgevoelens, vergeetachtigheid, wordt kwetsbaar, angstig en verschillende lichamelijke klachten, zoals snelle vermoeidheid, hoofdpijn, spierpijn, etc.

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt duidelijk waar jij tegenaan loopt. We brengen samen in kaart welke emotionele en/of fysieke problemen er zijn en in welke mate zij impact hebben op jouw welzijn. Er zal niet ingegaan worden op de oorzaak van het probleem! Nee, er zal gewerkt worden aan een duurzame oplossing!

Om de jou te ondersteunen bij het zoeken naar oplossingen heeft Coaching Lisse een gereedschapskist vol met technieken tot haar beschikking.

Wil je meer informatie?

Neem gerust contact op met Coaching Lisse